Advies

Correct uitgewerkte cijfers geven niet alleen een goed beeld van je bedrijf in de afgelopen tijd, maar vormen ook een basis voor nieuwe beslissingen. Want ondernemen is vaak keuzes maken. Is die investering een goed idee? Is het tijd om een andere rechtsvorm voor je bedrijf te kiezen? Of ben je toe aan bedrijfsoverdracht? En hoe zit het met jou als ondernemer? Heb je privé alles naar wens geregeld? Wil je er zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt, laat je dan informeren en adviseren.

Bedrijfskundig, financieel en fiscaal

Start, groei, verzadiging en beëindiging; ieder bedrijf kent een levensloop, zoals ook iedere ondernemer een levensloop heeft. In iedere fase kijkt en denkt buro Derksen met je mee en vertaalt de resultaten van de voorgaande jaren en de huidige situatie naar de toekomst. En omdat elke beslissing fiscale gevolgen heeft, kijken we vooraf met je mee hoe je zaken als investeringen zo gunstig mogelijk kunt plannen. Daarbij brengen we ook de consequenties op de lange termijn in kaart, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Buro Derksen kijkt kritisch, stelt vragen en legt kruisverbanden om te komen tot een advies waar jij mee vooruit kunt.

Buro Derksen adviseert bij:

  • belastingzaken,
  • financiële zaken,
  • bedrijfsoverdracht,
  • keuze rechtsvorm,
  • samenwerkingsverbanden.

Ben je toe aan een adviseur die jouw belang voorop stelt? Bel 06-48338367 of mail info@buro-derksen.nl voor een gratis kennismakingsgesprek.

neem contact op
Jorgen Derksen van Derksen - advies + administratie - Tilburg, Noord-Brabant
Verder komen
met je bedrijf?
Bel ons voor
een goed advies