Over buro Derksen

Bij buro Derksen geloven we dat ondernemers moeten doen waar ze goed in zijn en dat ze daarvoor de tijd en de ruimte moeten krijgen. Dat is tenslotte de reden dat ze ondernemer geworden zijn. Zelf doen we dat ook. Onze specialisatie is advies, administratie en belastingzaken, in de volle breedte. Die expertise zetten we in om ondernemers werk uit handen te nemen. Werk dat ze anders veel tijd en moeite kost en waar ze niet voor opgeleid zijn. Wij hebben die kennis en ervaring wel.

Opleiding, kennis en ervaring

Buro Derksen is in 2014 opgericht door Jörgen Derksen. Na afronding van zijn studie Fiscale Economie aan de Universiteit van Tilburg werkte hij als belastingadviseur en relatiebeheerder voor verschillende regionale accountantskantoren. Naast het jaarwerk (voeren administraties, opstellen jaarcijfers, verzorging belastingaangiften) adviseerde hij (MKB-)ondernemers en particulieren op financieel en fiscaal gebied.

Persoonlijk en transparant

Buro Derksen zorgt ervoor dat jij je bezig kunt houden met jouw bedrijf, zodat je succesvol kunt ondernemen. En heb je daarbij een goed advies nodig, dan staan we voor je klaar. Je kunt ons gewoon bellen voor een antwoord op al je vragen. Korte lijnen en een persoonlijke benadering, dat is onze kracht. Daar betaal je bij ons niet de hoofdprijs voor. We hanteren transparante tarieven die we vooraf met je afspreken. Want net als jij houden wij niet van verrassingen achteraf.

Ben je toe aan een belastingadvies- en administratiekantoor dat jouw belang centraal stelt? Bel 06-48338367 of mail info@buro-derksen.nl voor een vrijblijvend advies.

neem contact op

Buro Derksen is aangesloten bij Register Belastingadviseurs:

Buro Derksen is aangesloten bij Register Belastingadviseurs

Jorgen Derksen van Derksen - advies + administratie - Tilburg, Noord-Brabant
Wij doen waar
wij goed in zijn,
zodat jij kunt doen
waar jij goed in bent